Monday, May 15, 2017

Welke eigenschappen zoeken mannen en vrouwen op een datingsite?

Welke eigenschappen heb je nodig op een datingsite?

Een profiel aanmaken op een datingsite is vaak niet evident. Je wil natuurlijk goed in de smaak vallen, maar je wil ook een getrouw beeld van jezelf schetsen. Alles mooier voor te stellen dat het in werkelijkheid is, leidt immers alleen tot teleurstellingen. 
Het invullen van de persoonlijke eigenschappen wordt vaak als het moeilijk ervaren, vooral omdat het niet meevalt om origineel te zijn.  Waarom voegen datingsites vrije tekstvelden toe aan hun profiel sjabloon?  Die zeggen veel meer dan de antwoorden op enkele meerkeuze vragen.  Het vergt ook wat inspanning vanwege de kandidaten, waardoor er een meer gemotiveerd ledenbestand opgebouwd wordt.

Mannen en vrouwen zoeken andere eigenschappen

Iedereen lijkt zichzelf ‘leuk en lief’ te vinden en zoekt naar iemand die deze eigenschappen ook bezit. Gelukkig is dat niet moeilijk, want deze eigenschappen worden op bijna ieder profiel genoemd. Spontaan is ook zo een eigenschap die je veelvuldig op datingprofielen tegenkomt. Niet erg origineel dus! Het is zo standaard dat mensen er gewoon overheen lezen. Hierdoor zou je zomaar eens de liefde van je leven kunnen mislopen.

Om dit te voorkomen is het belangrijk om je eigenschappen origineler te maken dan enkel ‘leuk en lief’ en ‘spontaan’. Daarbij is het zo dat mannen andere eigenschappen zoeken in vrouwen dan de eigenschappen die vrouwen juist in mannen zoeken. Wij hebben de meest gewilde eigenschappen voor je op een rijtje gezet.

De 5 beste eigenschappen voor vrouwen

Mannen worden het meest aangetrokken door vrouwen die de volgende eigenschappen in het datingsite profiel hebben staan: ambitieus, verzorgd, intelligent, zorgzaam en avontuurlijk.
Mannen zoeken immers vooral naar vrouwen die goed op eigen benen kunnen staan, die voldoende aandacht besteden aan hoe zij voor de dag komen en die een goed stel hersens hebben. Wat uiterlijke kenmerken betreft, bemerken we iets wat voor veel vrouwen interessant is om weten. Een volslanke vrouw lijkt voor veel mannen namelijk een betere keuze dan een catwalk model.

De 5 beste eigenschappen voor mannen

Vrouwen zoeken vooral naar mannen met de volgende eigenschappen: succesvol, initiatiefrijk, reislustig, zelfverzekerd en een goed gevoel voor humor. Veel vrouwen houden ervan andere horizonten te verkennen en willen dan ook een man vinden die deze passie deelt.
Om deze reisdromen waar te kunnen maken is het aangewezen dat de betreffende man succesvol is. Betekent dit dat vooral een rijke man aantrekkelijk is voor een vrouw? Nee, zeker niet! Het blijkt namelijk dat een goed gevoel voor humor voor vrouwen echt het belangrijkst is. Als je haar kan laten lachen, dan win je haar hart. Inzake uiterlijke kenmerken geven vrouwen de voorkeur vooral aan mannen vanaf 180 cm, met een slank tot gespierd lichaam.

Tijd om je profiel bij te werken!

Presenteer jij jezelf op de datingsites nog steeds als ‘leuk, lief en aardig’? Dan is het tijd om direct je profiel bij te werken en de klemtoon te leggen op jouw unieke eigenschappen waar mannen of vrouwen echt naar op zoek zijn. Blijf daarbij natuurlijk waarheidsgetrouw!


En tenslotte:

Het originele artikel vind je op DatingBureau.be 

No comments:

Post a Comment