Thursday, September 20, 2018

Sex Tape

Goedele Liekens op Vijf. De lezers van Het Nieuwsblad zullen het geweten hebben!
Mijn mailbox puilt sowieso uit van de berichten van de krant. Alles wat ook maar enigszins naar sensatie ruikt, verschijnt bovenaan, in groot lettertype en voorzien van de nodige illustraties.

Het programma Sex Tape voldoet duidelijk aan deze voorwaarden en de artikels op de krantensite worden dan ook gretig aangeklikt. Nee, ik laat het maar om dit allemaal te posten op de pagina 'artikel van de week' of videomateriaal toe te voegen aan 'video van de maand' (links hierboven op de titelbalk.)

Maar een mooie verzameling in dit artikeltje staat beter.

Trailer: Goedele vindt dat Sex Talk een betere naam zou zijn voor het programma.

Elke dinsdag nodigt Goedele Liekens elke week drie koppels uit op haar sofa in ‘Sex Tape’, het nu al fel besproken nieuwe programma van VIJF. In de tweede week krijgt ze bekende gasten Pommeline en Fabrizio over de vloer, het ‘Temptation Island’-koppel dat vastberaden is om hun reality-carrière zo lang mogelijk te rekken. Misschien zelfs met een nieuwe deelname aan het programma dat hen bekend maakte?



Seks tijdens ‘F.C. De Kampioenen’ en een “piemel zoals een sharpei”: niets blijft onbesproken in ‘Sex Tape’

Geen enkel taboe wordt uit de weg gegaan in ‘Sex Tape’, zoveel is duidelijk. Zeker niet wanneer Goedele Liekens een enthousiast homokoppel, een duo met 28 jaar leeftijdsverschil én ‘Temptation’-verleiders over de vloer krijgt. Zinnen als “Ik ga je kapot boren” en seks tijdens F.C. De Kampioenen, het passeert allemaal de revue. En dan hebben we het nog niet over het feit dat er voor het eerst zo specifiek seks tussen twee mannen op de Vlaamse nationale televisie te zien was.

“Als je ziet hoeveel uren we voetbalmatchen analyseren, en als je dan één keer over seks en liefde praat...” lacht Goedele, die maar al te goed weet dat ze taboes aan het doorbreken is. Met de koppels aan haar tafel kan dat niet anders, want alle duo’s leggen stomende verhalen, maar ook eerlijke problemen op tafel. Verder lezen en kijken op bovenstaande link.

De verzameling fragmenten op de site van VIJF is intussen al erg gevarieerd




















Goedele over geuren en smaken 'down under': "Het komt er op neer hoe gezond je bent"
In al mijn naïviteit dacht ik even dat Goedele nu Australië onveilig maakt, maar dat 'down under' is net iets minder ver...

(Video sequence no longer available)

Waarom doen mannen soms zo moeilijk als het over orale seks gaat? Goedele Liekens legt de vraag voor aan drie nieuwe koppels in het programma 'Sex Tape', waar vooral de mannelijke wederhelften geen blad voor de mond nemen. "Als mijn vrouw uien heeft gegeten, ga ik niet naar beneden."


No comments:

Post a Comment